Pääsiäispyhien alku- ja pääruoat

keskiviikko 8. huhtikuuta 2020




Pääsiäinen on ovella. Sen kunniaksi poimin muutamia pääsiäishenkisiä reseptejä blogini arkistosta. Niistä löytyy apua viime hetken pääsiäsmenun suunnittelijalle. Olemme syöneet kalaa yllin kyllin, koska Ahti on ollut antoisalla tuulella. Verkot ovat antaneet  siikaa, kuhaa, haukea ja ahventa runsain mitoin. Pääsiäisen jälkeen on aika laittaa silakkaverkot veteen. Kalastus on mielenkiitoinen ja rattoisa ajanviete kaikille siihen kykeneville. Samalla kun saat huipputuoretta ruokaa, tulee liikuttua raittiissa ilmassa. Me maalla asuvat olemme todellakin erikoisasemassa ja toivoisin että  kaikilla olisi siihen mahdollisuus näinä vaikeina aikoina. Pieni lohtu on kuitenkin että koronapandemia ei iskenyt marraskuussa vuoden pimeimpänä kuukautena, vaan nyt keväällä kun on valoisaa ja aurinkoista.

Klikkaamalla linkit pääset suoraan resepteihin!

Alkuruokaehdotukset:

Parsa kuuluu suosikkeihini ja tässä muutama arkistoresepti:










Alkukuva: helppo pääsiäisasuinen alkuruoka



Herkullinen keitto, jota voi ottaa mukaan termarissa



Thaimaalainen alkuruoka kampasimpukoilla




Muutama kalaisa alkuruoka:









Päääruokaehdotukset:

Ensin muutama hieno kalaruoka:

























Suosikkilammasruoat:






















HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti