Näyttävä ja helppo alkuruoka, jonka lapset pystyvät itse valmistamaan … kaasupolttimen kanssa he voivat tosin tarvita apua iästä riippuen.
Salaattiin tarvitset:
jäävuorisalaattia/salaattisekoitusta
chèvre/vuohenjuustoa, 2-3 cm paksu rinkula per henkilö
granaattiomenan siemeniä
karhunvatukoita
viikunabalsamicoa/tavallista balsamicoa
ekologista oliiviöljyä/rypsiöljyä
saaristolaislimppua
1. Laita salaattia lautasille.
2. Leikkaa siivuja saaristolaislimpusta ja paista ne voissa tai paahda ne ja levitä voita päälle.
3. Leikkaa vuohenjuustosta rinkuloita ja siirrä ne leipien päälle.
4. Ruskista vuohenjuusto kaasupolttimen avulla tai paista nopeasti pannulla tai uunissa grillivastuksen alla.
5. Lorauta balsamicoa ja oliiviöljyä salaatin päälle. Tarvittaessa hieman sormisuolaa.
Sitten siirrytään Isänpäivän menuehdotuksiin. Niihin sisältyy sekä yksinkertaisempia ruokia, joita lapset/nuoret pystyvät valmistamaan itse, että monimutkaisempia vaihtoehtoja, mihin he ehkä tarvitsevat assarin apua.
Alkuruoat; molemmat ovat suht' koht' helppoja valmistaa:
Pääruokia; nrot 3, 4 & 8 ovat helpohkoja:
Perunalisukkeita; nro 9 todella helppo:
Jälkiruokia & kakkuja:
Nautinnollista Isänpäivää kaikille isille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti