HELPPO PORSAANFILEE MIESTEN MAKUUN

torstai 3. marraskuuta 2016



Erittäin maukas ja helppotekoinen ruoka, jonka kermaiseen makuun chili tuo reipasta potkua. Resepti tulee Cathrine Schückin keittokirjasta: Naughty forties och Fab fifties.

4 annosta

600 g porsaanfilettä
2 dl kuohukermaa
2 dl crème fraîchea
1 dl soijaa
1 rkl sambal oelekia (enemmän jos pidät tulisista kastikkeista)





Viipaloi porsaanfilee ja aseta viipaleet hiukan päällekkäin uuninkestävään vuokaan. Vatkaa kastike kokoon ja kaada päälle. Kypsennä 150ssä asteessa 90 minuuttia. Peitä foliolla lopussa jos väri on muuttumassa liian tummaksi. Kastike on nyt kiehunut kokoon ja on väkevä ja kermainen. Jos haluat, voit vielä keittää kastiketta kokoon.




Cathrinen tarjoiluehdotus on hakattuja manteleita ja varsiselleriä. Ja pinaattisalaattia tai kukkakaaliriisiä. Itse tarjoilin tämän possun hyvän perunamuusin kera ja sekin oli hyvä valinta...muusi imi hyvin herkullisen kastikkeen!
Kommentti: tuplasin reseptin ja käytin 3 rkl sambal oelekia...mutta mehän rakastamme tulisia makuja!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti