Gino - italialainen jälkiruoka (uusinta)

perjantai 31. elokuuta 2018



Maalaisbistron vakiojälkkäri, koska se on herkullinen, nopea, helppo ja kaikkien rakastama. Siihen voi käyttää melkein mitä hedelmiä ja marjoja tahansa. Kovat hedelmät, kuten omena ja päärynä, eivät kuitenkaan oikein toimi. Muista laittaa valkosuklaa jääkaappiin ajoissa, niin sitä on helpompi raastaa. Pilko hedelmät, siirrä ne marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan, sirottele raastettua suklaata päälle ja gratinoi kuumassa uunissa pari minuuttia. Tarjoile jäätelön kanssa. Kuulostaako tarpeeksi helpolta ja houkuttelevalta?

Tällä kertaa käytin seuraavia aineksia (4-6 annosta):
1 rasia mansikoita
4 aprikoosia
1 nektariini
2 keltaista kiiwiä
1 mango
karhunvatukoita, jotka lisäsin vasta uunissa käynnin jälkeen

200 g raastettua valkoista suklaata

Paloittele hedelmät. Laita hedelmäpalat ja marjat isoon uuninkestävään vuokaan tai pieniin annosvuokiin. Raasta päälle suklaata. Viritä uunilämpötilaksi 275 astetta ja ylälämpö. Vahdi ginoa haukkana, kun se on uunissa, koska suklaa palaa uskomattoman nopeasti. 2-4 minuuttia uunissa riittää. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Täältä löydät pikkasen erilaisen ginon














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti