Food Pharmacyn tervetuliaisshotti

keskiviikko 24. tammikuuta 2018



Food Pharmacy-kirja kertoo suoliston bakteerikasvustoista, hyvistä bakteereista, aihetta koskevasta tutkimuksesta ja tulehduksia ehkäisevästä ruoasta. Reseptejä kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveemmän elämän oikeilla ruokavalinnoilla. Tämän mielenkiintoisen kirjan on kirjoittanut Lina Nertby Aurell ja Mia Clase. He pitävät samannimistä blogia ruotsiksi. Kirja on vasta ilmestynyt suomeksi ja englanniksi. Professori Stig Bengmark on kirjan tiedeasiantuntija ja tämä shotti on hänen keksimänsä. Hän juo kuulemma itse tätä joka päivä. Shotti sisältää aika paljon kurkumaa ja siksi kannattaa laittaa joko mustapippuria, chiliä tai cayennepippuria samaan shottiin, koska se edesauttaa kurkuman hyödyntämistä. Ei kun testaamaan. Saa nähdä hullaannutko siihen yhtä lailla kuin minä! Sain rutkasti lisäenergiaa melkein heti ja olin pirteä kuin peipponen loppupäivän! Pysy terveenä talven läpi nauttimalla 1-2 pientä shottia joka päivä!


Shotti sisältää:

1 dl valinnaista puristettua mehua/vettä (puristin veriappelsiinejä)

1 rkl jauhettua kurkumaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
1 tl jauhettua kanelia
veitsenkärjellinen jauhettua mausteneilikkaa
1 rkl omenasiideriviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl puristettua sitruunamehua (käytin limeä)

Sekoita kunnolla kaikki ainekset (käytin sauvasekoitinta) ja juo 1-2 kertaa päivässä. Tämä määrä riittänee neljään pieneen lasiin.







Kippis! Kiitos Krisse kirjasta! Ei kun villasukat jalkaan ja keittokirjojen parissa hyggeilemään lumimyräkän keskellä. Shottaillaan välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti