MANGO NICE CREAM

lauantai 15. huhtikuuta 2017


Raikas, terveellinen, nopea ja hyvän makuinen nice cream, joka sisältää banaania, mangoa ja hiukan mantelimaitoa. Tähän voit käyttää melkein mitä nestettä vain. Minun banaanipalaseni tulivat suoraan pakasteesta ja hento blenderini ei jaksanut surrata. Onneksi kaapista löytyi vanha luottoblenderini, joka suoriutui kunnialla koettelemuksesta. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Tarvitset:
2 kypsää banaania, kuorittuina ja palasina pakastettuina (anna niiden hieman sulaa)
300 g pakastettuja mangokuutioita
vähän nestettä: kaura-, kookos-, mantelimaitoa tai vettä

Kaada kaikki blenderiin ja anna käydä kunnes saat jäätelö-/sorbettimaisen lopputuloksen. Tarjoile heti. Sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkkäriksi. 

Kommentti: Seuraavalla kerralla käytän hiukan makeaa viiniä/sitruslikööriä mantelimaidon sijaan. Siitä voi tulla aika yes!
Luonto on pikku hiljaa heräämässä talven jälkeen. Pari minuuttia tämän kuvan ottamisen jälkeen satoi taas rakeita ja lunta! Toivottavasti sinulla on kaikin puolin mukavat pääsiäispyhät.


4 kommenttia:

 1. Tuo nimi nice cream on tosi sympaattinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Harmittaa kun ei keksinyt sitä itse! Tänään meillä paistaa aurinko joten assarin kanssa tehdään pitkä lenkki.

   Poista
 2. Nice creamit on kyllä ihania!
  Jäiset hedelmät on kyllä kunnon työmaa blenderille! Kerran kun tyhmyyksissäni yritin ihan jäisiä hieman isohkoja ananaspaloja blendata niin sanoi vanha blenderi sopimuksen irti. Noh, se oli heippa muoviroottorille ja nykyään onkin metalliset osat blenderissä, eihän se muovi kovaa myrskettä kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on...minunkin muoviroottorista tuli monta pientä lennokkia. Aina erehdyksistään oppii!

   Poista