TUKHOLMA MISS VOON

tiistai 6. syyskuuta 2016

MISS VOON
STUREGATAN 12
TUKHOLMA

Miss Voon kuuluu ruotsalaiseen F12-ryhmään (Smak, Publicó, Mother mm.). Ravintola yhdistää aasialaisia makuja eurooppalaisiin; tyypillinen cross-kitchen. Sisustukseltaan tyylikäs, hiukan kalliinpuoleinen (ehkä) ja valaistukseltaan tosi pimeä(mikä nyt ei varsinaisesti häirinnyt). Nuoria after work -porukoita näytti olevan runsaasti liikkeellä ja kuuluimme varmaan vanhimpiin kävijöihin.Olimme suunnitelleet valitsevamme 7 ruokalajin tasting-menun, mutta totesimme, ettemme pystyisi nauttimaan niin paljon ruokaa. Tilasimme 4 annosta, mitkä jaoimme. Ruijanpallasta, ankkaa, turskanposkea, villikatkarapuja. Ankka ja ruijanpallas olivat selviä suosikkeja. Kaikki annokset olivat  elegantteja, raikkaita ja täynnä ihania makusensaatioita. Katkarvuista ei ole kuvaa.
Menyn ulkonäkö oli tyypillinen aasialaiselle keittiölle: lyhyt ja ytimekäs listaus raaka-aineista.
Sali näyttää vähän tyhjältä mutta illallisemme puolivälissä saapui iloinen tyttöjengi ja sen jälkeen ei kyllä ollut tylsää enää kellään.
Naistenhuoneen sisäpuolella oleva mahtavannäköinen ovi!
Kuvan oikealla puolella sijaitsee sashimibaari, mistä saa erilaisia raakoja kaloja ja mereneläviä kastikkeineen. Sen testaaminen jää seuraavaan kertaan!

Miss Voon on miellyttävä tuttavuus. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti