Korealaiset kanapullat + makeanvoimakas glaze/dippi

keskiviikko 15. elokuuta 2018



Tässä tulee lupaamani korealaistyylisten kanapullien resepti. Voit käyttää jauhettua kalkkunaa, jos satut saamaan sitä. Valmistus on yllättävän helppoa, koska pullat paistetaan uunissa. Vastustamattomat pullat ovat hyviä kylminä, muttei kuitenkaan jääkaappikylminä.

Ainekset 20 pieneen cocktailpullaan:
450-500 g jauhettua kanaa/kalkkunaa (kuvan määrään olen käyttänyt 700 g)
3-4 rkl soijakastiketta
1-2 rkl raastettua inkivääriä
1-2 rkl seesamöljyä
1-2 rkl kalakastiketta
2-3 raastettua valkosipulin kynttä
1 kevätsipuli, hienonnettuna
1 chili, ilman siemeniä ja hienonnettuna
2 rkl riisijauhoja
1 valkuainen, kevyesti vatkattuna
suolaa ja pippuria

1. Laita uuninlämmöksi 200 astetta. Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita käsin.

2. Tee pieniä cocktailpullia (omani ovat isohkoja) ja asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille.

3. Paista niitä uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes ovat kypsiä.

4. Sivele niitä glaseerauskastikkeella muutama minuutti ennen kuin otat ne uunista. Glazen resepti löytyy täältä
forrecuisine.blogspot.com/2018/08/tuplamarinoitu-kanafilee-noutopoytaan.html. Koristele kevätsipulilla ja seesamin siemenillä jos haluat. Tarjoile ylijäänyt kastike erikseen dippinä.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti