Jos grillaaminen kuuluu mielipuuhiisi, ehdotan että kokeilet tätä helppoa tapaa valmistaa suussa sulavia vihanneksia grillissä. Puolita vihannekset, laita ne grilliin pehmenemään ja valele niitä sen jälkeen misosekoituksella. Nam sanon minä!
2-4 annosta:
300 g munakoisoa
300 g kesäkurpitsaa
1/2 rkl oliiviöljyä
25 g misopastaa
(punaista silputtua chiliä)
(punaista silputtua chiliä)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria
Tarjoiluun:
1/2 dl minttua
1/2 dl korianteria
Puolita vihannekset pituussuunnassa. Voitele leikkuupinnat öljyllä ja grillaa 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat lähes pehmeitä. Käännä välillä.
Sekoita misopasta, (chili), sitruunamehu ja hunaja ja voitele leikkuupinnat, jatka grillaamista 5 minuuttia kunnes pinta on glaseerattu.
Mausta suolalla (misotahna on hyvin suolainen, joten suolaa ei ehkä tarvita laisinkaan) ja pippurilla ja tarjoile korianterin ja mintun kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti