Strandkrogen Nauvossa

tiistai 1. elokuuta 2017

Samassa ravintolassa syömässä toistamiseen saman viikon aikana ... silloin ruoan on oltava tosi herkullista! Ensimmäisellä kerralla kamera unohtui kotiin ja sehän oli mainio tekosyy palata niin pian kuin mahdollista. Strandkrogen Nauvossa avasi ovensa keväällä 2017. Minna Ohvo (Bystrandin entinen omistaja) pitää ohjat käsissään. Nainen paikallaan niin sanotusti! Malja hänelle! Ja kylmä samppanja maistui todellakin ekstraherkulliselta tänä aurinkoisena päivänä! 

Champagne lounge -nurkkaus toivottaa koiratkin tervetulleiksi. Pyysin kyllä lupaa saada ikuistaa näitä iloisia ihmisiä!

Ensimmäisellä käynnillä söin paistettua siikaa ja piparjuurivaahtoa. Fantastinen annos; sopiva määrä piparjuurta ja täydellisesti paistettu siika.
Black Angus härän sisäfilepihvi punaviinikastikkeella. Liha oli kuulemma mainio, mutta kypsyys oli hiukan mennyt yli pyydettyä medium miinusta.
Black Angus härän sisäfilepihvi kermaisella metsäsienikastikkeella. Poikani kehui sienikastiketta maasta taivaisiin.
Karitsanpotkaa ja punaviinikastiketta. Klassikko, joka yleensä on hyvä. Tämä oli mieheni valinta ja hän kehui makua, mutta olisi toivonut että ruoka olisi ollut vielä lämpimämpi.
Toisella käynnillä Strandkrogenissa  meillä oli maksan rakastaja mukana; siispä hänen valintansa oli helppo: paistettua maksaa, pekonia ja sipulia ja perunamuussia, missä oli tarpeeksi voita. Sekin oli mieleinen ja olisi ollut täydellinen tarjottuna (taas) hiukan lämpimämpänä.
Black Angus flank steak punaviinikastikkeella. Hiukan kylmä sekin, mutta muuten hyvä. Maalaisranskalaisia ja vihanneksia lisukkeina.
Lohimoussella täytettyä kuhaa ja valkoviinikastiketta oli oma valintani tällä kertaa. Kala oli erinomainen (kunhan lisäsin hieman suolaa), mutta valkoviinikastike oli liian paksu ja kermainen. Se olisi mielestäni kaivannut hiukan  enemmän happoa. Mutta onhan se niin että toinen tykkää tyttärestä ja toinen äidistä!

Kylläisinä ja tyytyväisinä lähdimme ajamaan kotiin päin loistavassa säässä. Olimme kaikki todella tyytyväisiä ruokiin (pieni miinus annosten viileydestä johtuen) ja erinomaiseen palveluun. Strandkrogen tarjoili myös brunssia heinäkuun ajan lauantaisin ja sunnuntaisin. Pari kuvaa brunssijälkkäreistä lopuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti