Itsekasvatettuja pimientos de padrón - täytettyinä

lauantai 19. elokuuta 2017

Siis nämä omat pimientos de padrón- paprikat ovat tuhat kertaa parempia kuin kaupasta ostetut. Yhdestätoista kolme kappaletta oli niin sanotusti picante, eli väkevän makuisia. Olen ostanut ties kuinka monta pussillista, mutten koskaan ole onnistunut saamaan näin monta väkevää. Sanotaan että joka kymmenes padrón on tosi väkevä (chilimäinen), tiedät vasta ensimmäisen puraisun jälkeen onko se mieto, väkevä vai polttava. Leikkasin ne kahtia niin pitkälle että sain täytteen mahtumaan, suljin ne ja laitoin uuniin hetkeksi. Olivat järkyttävän hyviä snackseina ennen päivällistä.

Täytteeseen sekoitin pehmeää vuohenjuustoa, hienonnettua punasipulia, asanimaustetta (muukin käy) ja suolaa. Täytin padrónit ja laitoin 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi. Otin pois uunista kun olivat tummuneet ja pinta oli vähän ryppyyntynyt. Sitten popsittiin! 


Paprikat viihtyvät todella mainiosti kasvihuoneessa tänä vuonna. Tämä on ensimmäinen kerta kun kasvattaminen on onnistunut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti