Gai pad prik - tulinen thaimaalainen kanawok

tiistai 12. marraskuuta 2019



Takuuvarma resepti kaikille aasialaisen ruoan ystäville. Nopea ja helppo wokki täynnä makua. Hieman jasmiiniriisiä kylkeen ja pääset nauttimaan tästä ihanuudesta. Resepti tulee Jennie Walldénin kirjasta "Mycket smak på nolltid". Pieni kirja, joka on täynnä toinen toistaan herkullisempia reseptejä. Suosittelen lämpimästi ruotsin kielen taitajille!

4 annosta:
600 g kanan filettä (mieluummin koipea)
250 g (pitkiä) vihreitä papuja
2 valkosipulinkynttä
3-4 rkl punaista thai currytahnaa (oman maun mukaan)
neutraalia rypsiöljyä paistamiseen
1 rkl kalakastiketta
1 rkl fariinisokeria
1 nippu thaibasilikaa
(1 lime lohkoina)

1. Leikkaa kanafilee viipaleisiin ja pavut noin 3 sentin pituisiksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja paista punaisen currytahnan kanssa öljyssä minuutin verran.

2. Lisää kanapalat ja paista muutama minuutti kunnes ne ovat melkein valmiit. Lisää pavut, kalakastike ja sokeri ja paista sekoitellen vielä pari minuuttia. Lisää thaibasilikaa ja tarjoile heti höyryävän jasmiiniriisin ja limelohkojen kera. Helppo herkku!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti