Pääsiäinen on ovella. Sen kunniaksi poimin muutamia pääsiäishenkisiä reseptejä blogini arkistosta. Niistä löytyy apua viime hetken pääsiäsmenun suunnittelijalle. Olemme syöneet kalaa yllin kyllin, koska Ahti on ollut antoisalla tuulella. Verkot ovat antaneet siikaa, kuhaa, haukea ja ahventa runsain mitoin. Pääsiäisen jälkeen on aika laittaa silakkaverkot veteen. Kalastus on mielenkiitoinen ja rattoisa ajanviete kaikille siihen kykeneville. Samalla kun saat huipputuoretta ruokaa, tulee liikuttua raittiissa ilmassa. Me maalla asuvat olemme todellakin erikoisasemassa ja toivoisin että kaikilla olisi siihen mahdollisuus näinä vaikeina aikoina. Pieni lohtu on kuitenkin että koronapandemia ei iskenyt marraskuussa vuoden pimeimpänä kuukautena, vaan nyt keväällä kun on valoisaa ja aurinkoista.
Klikkaamalla linkit pääset suoraan resepteihin!
Alkuruokaehdotukset:
Parsa kuuluu suosikkeihini ja tässä muutama arkistoresepti:
Alkukuva: helppo pääsiäisasuinen alkuruoka
Herkullinen keitto, jota voi ottaa mukaan termarissa
Thaimaalainen alkuruoka kampasimpukoilla
Muutama kalaisa alkuruoka:
Päääruokaehdotukset:
Ensin muutama hieno kalaruoka:
Suosikkilammasruoat:
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti