Tunnustan heti alkuun etten ole tehnyt nachopannua aikaisemmin. En oikein ole tällaisten sotkuisten ruokien ystävä, mutta illanviettoon perheen tai ystävien kesken tämä sormiruoka on eittämättä aika kätevä. Muista varustautua nipulla servettejä varmuuden vuoksi. Tämä nachopannu ei kestä uudelleen lämmittämistä, joten ei kannata tehdä liian isoa satsia. Resepti on peräisin Chocochili-blogista.
3-4 annosta:
100 g nachoja
1 pss/120 g Delikaura Savu-BBQ
1/2 dl valmista tacokastiketta
(vegaanista juustoa raasteena)
2 kevätsipulia
1 (luumu)tomaatti
1 avokado
1 lime
1 ruukku korianteria (lisäsin myös hieman rucolaa)
Papuseos:
1 prk/230 g mustapapuja
1 tl juustokuminaa
1/2 tl savupaprikajauhetta
hyppysellinen suolaa
1 rkl oliiviöljyä
1 prk/230 g mustapapuja
1 tl juustokuminaa
1/2 tl savupaprikajauhetta
hyppysellinen suolaa
1 rkl oliiviöljyä
Juustokastike:
100 vegaanista sulavaa juustoa
2 dl kaurakermaa
1/2 tl kurkumaa (värin vuoksi, voi jättää pois)
2 rkl ravintohiivahiutaleita
1 tl sipulijauhetta
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/4 tl cayennepippuria
suolaa
1. Kuumenna uuni (200 astetta).
2. Huuhtele ja valuta pavut. Lisää niiden joukkoon mausteet ja öljy ja sekoita hyvin.
3. Levitä nachot uuninkestävään pannuun tai uunivuokaan. Levitä nachojen päälle Delikaura, pavut, tacokastike ja jos haluat, hieman vegaanista juustoa raasteena. Paista nachoja uunissa noin 10 minuuttia.
4. Valmista juustokastike sillä välin, kun nachot ovat uunissa. Kuumenna kaikki ainekset kattilassa ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
5. Silppua sipuli, kuutioi tomaatti ja avokado. Levitä lämpimän nachopannun päälle tomaattikuutioita, avokadoa, sipulia, juustokastiketta ja tuoretta korianteria. Purista päälle limen mehua ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti