Grillinektariinit suklaalla ja chilillä

lauantai 10. kesäkuuta 2017

Herkullinen pieni kesäinen jälkkäri, joka valmistuu hetkessä. Se koostuu grillinektariineista, valkosuklaasta ja kuivatusta ancho chilistä. En voinut vastustaa näitä söpöläisiä kaupassa, vaikka en kyllä tiedä miten ne erottuvat tavallisista nektariineista. Ovat ehkä kokonsa puolesta hieman pulleampia kuin tavalliset. Todella hyvän makuisia näistä kuitenkin tuli. Älä vaan jätä pois chiliä!

Tein näin:
Leikkasin nektariinit halki ja poistin kiven. Kuivasin pinnat. Kuumensin grillipannun/grillin. Grillasin ensin leikatut pinnat, kunnes ne saivat hiukan väriä. Käänsin sitten nektariinipuolikkaat ja täytin reiät valkosuklaalla. Grillasin kunnes suklaa suli hiukan. Ripottelin päälle ancho chiliä ja annoin jäähtyä hetken. Tämä chililajike sopii parhaiten makean kanssa. Luulisin, että tavalliset chiliflakesit toimivat myös. Ja mustapippuri voisi olla aika kiva. Taidanpa kokeilla seuraavalla kerralla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti