Ihanan freesi, hapokas ja aasialaisvivahteinen coleslaw. Teet sen 5-10 minuutissa ja se on mainio syötävä kesähelteessä joko salaattina tai lisukkeena. Resepti tulee Elle Mat & Vin lehdestä.
Ainekset:
330 g valkokaalia, suikaleina
3 porkkanaa, raastettuna
1 punainen chili, renkaina
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl palmusokeria/hienoa sokeria
1/2 dl hienonnettua korianteria
1 1/2 limeä, mehu
suolaa
limeviipaleita koristeluun
Tee näin:
Sekoita kaikki ainekset kulhossa, mausta suolalla. Sekoita hyvin, laita kelmu päälle ja anna olla jääkaapissa noin 30 minuuttia. Laita limelohko jokaiseen annokseen. Miten kauemmin salaatti saa levätä sitä maukkaammaksi se muuttuu.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa, mausta suolalla. Sekoita hyvin, laita kelmu päälle ja anna olla jääkaapissa noin 30 minuuttia. Laita limelohko jokaiseen annokseen. Miten kauemmin salaatti saa levätä sitä maukkaammaksi se muuttuu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti