Kaapistani löytyy lähes aina purkillinen valmista croissant-taikinaa. Siitä teen nopeasti täytettyjä croissanteja, kun kaipaan jotain herkkua aamiaiselle/brunssille/iltapalalle. Ruokakaapista löytyy myös aina jotain sopivaa täytettä. Tietysti voisarvet voi täyttää vasta paistamisen jälkeen. Mutta kun laittaa juustotankoja niiden sisään niin juusto sulaa kivasti uunissa.
Tässä käytin voimakasta Hilmaa, joka kuuluu Herkkujuustolan valikoimaan. Se sopii nimenomaan gratinoimiseen ja racletteen. Muita täytteitäni olivat: vihreät säilötyt tomaatit, tuoreet tomaatit, ilmakuivattu kinkku, sinappi ja rosmariini.
Tästä postauksesta voit lukea lisää Sastamalan Herkkujuustolasta, jos se on jäänyt lukematta.
Maalaisbistro: Herkkujuustola: juustoparatiisi Sastamalassa (forrecuisine.blogspot.com)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti