Vähän aikaa sitten osallistuin dinneriin Tampereen ehkä trendikkäimmässä ravintolassa. Voit lukea tarkemmin paikasta täältä https://www.ravintolaperiscope.fi/ .
Meitä oli 12 ja valitsimme monta pientä jaettavaa annosta ja muutaman ison. Täytyy sanoa, että melkein kaikissa tilaamissamme ruoissa olivat tarkasti mietityt ja onnistuneet makuparit. Kivoja napakymppiyllätyksiä joukossa. Vihannesruoat ansaitsevat erikoiskiitosta kekseliäisyydestä. Päivä oli valitettavasti tuulinen, joten käynti kattoterassin baarissa jäi lyhyeksi.
Palvelu oli erinomaista ja ruoat mielenkiintoisia. Käydessäsi Tampereella kannattaa ainakin käväistä kattoterassilla ihailemassa maisemia drinkin ajaksi. Ja jos on aikaa niin maistella niitä pikku-annoksia Global flavours-listalta.
Yksi suosikeistani: endiivi, roquefort & pancetta
Lohi, maa-artisokka & piimä
Maapähkinällä ja vaahterasiirapilla glaseerattua kevätkananpoikaa
Aasialaisia ribsejä
Entrecôte & chimichurri
Misoglaseerattua porsaanposkea, sienidashia, selleriä ja mustaa valkosipulikaramellia
Toinen suosikki.
Palsternakka x 3: suolakuoressa, fermentoitu ja karamellisoitu rakuuna-macadamiapähkinävinaigretillä
Kolmas suosikkini.
Kattoterassilta on huikeat kaupunkinäköalat. Suosittu drinkki- ja kokoontumispaikka aurinkoisina päivinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti