HÄRKISBOWL ASANILLA

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017


Kuvassa ensimmäinen tekemäni bowl-ruoka. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muut ruokablogit ovat jo puolisen vuotta pursuneet näitä erilaisia bowl-ruokia(miksei voisi käyttää suomalaista kulho-sanaa?) Sain käsiini Stockmannin 20 minuutin reseptin ja lisäsin siihen Asani-maustetta. Se sisältää korianteria, chiliä, kanelia, jeeraa, inkivääriä, kardemummaa, rosmariinia ja oreganoa. Eksoottinen ja ekologinen sekoitus lämpimiä mausteita ja yrttejä, Pohjois-Afrikan inspiroimana.


Nämä kauniit purkit sisältävät tanskalaisen Mill & Mortarin hyviä ja ekologisia mausteita. Suosittelen. Ainakin Stockmann ja isommat marketit myyvät näitä.

Ainekset neljälle:
1 pkt Risella Täysjyväpikariisi-linssi-punajuuriseos
1 kasvisliemikuutio
2 avokadoa
1 pkt Verso Härkis Original
2-3 valkosipulin kynttä
2-3 porkkanaa
1 iso punasipuli
2-3 tl Asani maustesekoitusta/muu suosikkimauste
1 rasia kirsikkatomaatteja
öljyä paistamiseen
suolaa, pippuria
lime
korianteria


1. Keitä riisiseos ohjeiden mukaan. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio.

2. Suikaloi porkkanat ja punasipuli, hienonna valkosipulin kynnet. Lämmitä öljyä pannussa ja paista vihannekset. Mausta Asanilla, suolalla ja pippurilla.

3. Paista Härkis erikseen tilkassa öljyä.

4. Kauho kulhon pohjalle keitettyä riisiseosta. Purista riisin päälle runsaasti limemehua. Kokoa Bowl lisukkeilla ja koristele korianterilla.


Tästä löydätte vanhemman Härkis-reseptin, jos tekee mieli kokeilla! Se on kaalihulluille todella herkkua!
http://forrecuisine.blogspot.fi/2016/11/harkiskaalilaatikko-yllatyshitti.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti