RUNEBERGTORTTUNI

lauantai 4. helmikuuta 2017


Rupesi äsken tekemään jotain sorbettimaista mieleen ja koska kovasti yritän elää terveellistä elämää ilman lisättyä sokeria niin päädyin tähän Runebergsorbettiin. Sehän sisältää vadelmia niin ehkä voin käyttää sitä nimeä. Koska matka kauppaan on pitkä tein sorbetin kotona löytyvistä aineksista ja täytyy sanoa että siitä tuli huippuhyvää...melkein hotkin koko satsin yksin!


Kahteen annokseen tarvitset:
200 g pakastettuja kotimaisia sokeroimattomia vadelmia
2 kypsää avokadoa
1 kypsä banaani
noin 1 dl pakastettuja mangokuutioita
mahd. hiukan vaahterasiirappia tai hunajaa

Paloittele banaani ja avokadot ja laita kaikki ainekset paitsi siirappi/hunaja tehosekoittimeen. Älä sulata vadelmia ja mangoa. Sekoita kunnes massa on sileä. Tarjoile mieluummin heti ja koristele mielesi mukaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti