Pienet suolaiset munakasmuffinsit

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Nämä pienet suolapalat sopivat mainiosti aamiaiseksi/brunssipöydällä ja myös kevään/kesän seisovaan juhlapöytään. Käteviä myös veneretkelle tai piknikille koska ovat yhtä hyviä kylminä ja sen lisäksi helppoja ottaa mukaan. Täytin omani 1) grillatulla parsalla, graavatulla lohella ja raastetulla juustolla, 2) chorizolla, mustilla oliiveilla, basilikalla ja juustolla, 3) paprikalla, savukalkkunalla, basilikalla ja juustolla. Voit valita omista suosikeistasi tai ruokatähteistä ...  hävikistä herkuksi.

20 pieneen muffinsivuokaan tarvitset:

6 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1-1,5 tl suolaa
mustapippuria

Täytteeseen:
graavattua/kylmäsavustettua lohta
savukalkkunaa/savukinkkua
paprikaa
vihreätä parsaa
oliiveja
basilikaa/timjamia/rakuunaa/tilliä/ruohosipulia
juustoraastetta
melkein mitä tahansa, anna mielikuvituksesi lentää


1. Voitele alumiinivuoat/muffinssivuoat sulatetulla voilla ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Pilko täytteet pieniin paloihin.
3. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää kerma, suola ja pippuri ja sekoita.
4. Annostele täytteet vuokiin ja kaada päälle munaseos.
5. Paista noin 10 minuuttia. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti