PAISTETTUJA KAMPASIMPUKOITA & CHILIKORIANTERIVOITA

perjantai 30. joulukuuta 2016


Nämä herkulliset paistetut kampasimpukat kuuluivat jouluaaton ruokiin. Käytin ehkä hivenen liikaa chipotlechiliä ja limeä. Alhaalla olevassa reseptissä olen vähentänyt niiden määriä.

Ainekset:
12 tuoretta tai pakastettua kampasimpukkaa
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
100 g voita
1/2 nippua korianteria
1/2 rkl chipotlechiliä
1-1 1/2 limen puristettu mehu

Paista kampasimpukat öljyssä noin 2 minuuttia per puoli. Ruskista sitten voi pienessä kattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, hakattu korianteri, chipotlechili ja limen mehu. Annostele kampasimpukat lautaselle ja kaada kuumaa voita päälle.
 Lisukkeeksi hyvää leipää niin ei tarvitse nuolla lautasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti