Selaillessani Instagramia silmiini osuivat nämät kauniin houkuttelevat lohirullat. Tein niitä amuse bouche-muodossa dinnerin alkuun. Ei leipää, ainoastaan kylmäsavulohta ja tuorejuustoa ja wasabia rullien täytteenä. Loppusilaukseksi seesaminsiemeniä ja herneen versoja. Niistä tuli superhyviä! Kannattaa laittaa esille pieniä haarukoita, joiden avulla voi seivästää rullat, niin sormet pysyvät puhtaina. Ajattelin tehdä näitä pääsiäispöytäänkin.
Tarvikkeet:
kylmäsavulohta viipaleina
maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
wasabia tuubista
mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä/furikakea
herneen versoja
Sekoita wasabia tuorejuuston joukkoon sen mukaan, miten voimakasta wasabin makua haluat. Levitä sekoitus lohiviipaleiden päälle. Kierrä rullille. Kaada seesaminsiemeniä lautaselle ja käännä rullat niissä. Koristele herneen versoilla ja tarjoile. Kannattaa tehdä niin pieniä rullia että ne mahtuvat kerralla suuhun.
Kyytipojaksi kuohuviiniä tai samppanjaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti