Misogrillattu kesäkurpitsa ja munakoiso

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019



Jos grillaaminen kuuluu mielipuuhiisi, ehdotan että kokeilet tätä helppoa tapaa valmistaa suussa sulavia vihanneksia grillissä. Puolita vihannekset, laita ne grilliin pehmenemään ja valele niitä sen jälkeen misosekoituksella. Nam sanon minä!

2-4 annosta:
300 g munakoisoa
300 g kesäkurpitsaa
1/2 rkl oliiviöljyä
25 g misopastaa
(punaista silputtua chiliä)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria

Tarjoiluun:
1/2 dl minttua
1/2 dl korianteria

Puolita vihannekset pituussuunnassa. Voitele leikkuupinnat öljyllä ja grillaa 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat lähes pehmeitä. Käännä välillä.
Sekoita misopasta, (chili), sitruunamehu ja hunaja ja voitele leikkuupinnat, jatka grillaamista 5 minuuttia kunnes pinta on glaseerattu.
Mausta suolalla (misotahna on hyvin suolainen, joten suolaa ei ehkä tarvita laisinkaan) ja pippurilla ja tarjoile korianterin ja mintun kanssa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti