Portal Bar, Tukholma

torstai 28. maaliskuuta 2019



Viime visiitillämme  Tukholmassa  kävimme nostalgiakäynnillä vanhalla kotiseudullamme  St. Eriksplanin läheisyydessä. Suunnitelmissa oli syödä kevyt lounas Portal Barissa ennen illan dinneriä ystävien luona. Portal on pieni ja houkutteleva baari hyvällä viinitarjonnalla. Viikonloppuisin Portal Bar tarjoaa lounasta, viikolla se aukeaa klo. 16. Valintamme osui kolmeen pikkuannokseen, jotka jaoimme keskenämme. Nautimme joka suupalasta, juustosta johtuen muutama annos oli aika suolainen, mutta hyvä punaviini ja mainio palvelu paikkasivat erinomaisesti suolan määrän. Portal Ravintola löytyy toisella puolella holvikaarta. Ravintoloitsija Klas Lindberg valittiin Ruotsissa Vuoden kokiksi 2012 ja vuonna 2014 Nobelillallinen oli hänen vastuullaan. Kuvassa ylhäällä vasemmalla.





Lehtikaalia, sardelleja, chiliä & parmesania.


Vitello "crabato". 
Erittäin herkullinen vasikka rapumajoneesilla.




Vasikkatartar, Wängebäckjuustoa, pavunversoja & bottargaa.
Todellinen voittaja-annos: sopivasti vihreää ja suussa sulavaa vasikkaa maustettuna bottargalla (suolattua, kuivattua ja lopuksi jauhettua (tonni)kalan mätiä).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti