tag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post5056512008344089347..comments2024-03-27T19:44:48.811+02:00Comments on Maalaisbistro: JÄÄKELLARILOHI & SINAPPIMAJONEESIAnnehttp://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post-46821700432960741982017-01-02T21:35:16.978+02:002017-01-02T21:35:16.978+02:00Niin...miksei voisi kokeilla tehdä kirjolohestakin...Niin...miksei voisi kokeilla tehdä kirjolohestakin. Meilläkin tykätään graavatusta...siika on suosikki ja tein kerran jouluksi punajuurigraavattua kuhaa. Vaihtelu virkistää! Ja se sinappimajo on todella namia. Mukavaa ruokavuotta 2017! T. AnneAnnehttps://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post-40483353409705824682017-01-02T19:41:23.172+02:002017-01-02T19:41:23.172+02:00Huomaan miettiväni, että miksi jääkellarinlohta vo...Huomaan miettiväni, että miksi jääkellarinlohta voisi tehdä myös kirjolohesta? Jääkellarinlohi onkin vielä kokeilematta, mutta uskon, että meillä maistuisi. Graavikalat ovat koko perheen herkkua.Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.com