tag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post2638126344422575160..comments2024-03-28T19:21:07.362+02:00Comments on Maalaisbistro: MANGO BRÛLÉEAnnehttp://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post-31335745172324167182017-04-10T23:03:14.896+03:002017-04-10T23:03:14.896+03:00Saman ikäinen blogi siis kuin minullakin, syyskuus...Saman ikäinen blogi siis kuin minullakin, syyskuussa aloitin ja on kyllä tämä harrastus vienyt mennessään. Mangot ovat tosiaan aika hankalia. Raaka on kovaa ja pahaa ja ylikypsä maistuu vähän käyneelle. Saa olla ahkeraan tunnustelemassa, koska kypsyys on oikea ja silti voi välillä mennä vikaan. Ihanaa pääsiäistä myös teille!Satu, hyvää ruokaahttps://www.blogger.com/profile/11272125754310800394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post-88451245700254464582017-04-09T21:41:21.184+03:002017-04-09T21:41:21.184+03:00Kiitos Satu. Blogini on vasta 7 kuukautta vanha. M...Kiitos Satu. Blogini on vasta 7 kuukautta vanha. Mieheni itse asiassa oli sitä mieltä että pehmeydestä johtuen mangon maku oli vähän kärsinyt. Tiedä häntä! Iloista ja makoisaa pääsiäistä!Annehttps://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2366523422563092107.post-34173818987864362992017-04-09T19:59:06.822+03:002017-04-09T19:59:06.822+03:00Tulin heti katsomaan minkälainen blogi tämä onkaan...Tulin heti katsomaan minkälainen blogi tämä onkaan. Miten ihmeessä en ole tiennyt tästä aiemmin. Ihana ja mielenkiintoinen blogi. Täytyy vielä tutkia tarkemmin reseptejä. Sinun mangosi näyttää tosiaan olevan huomattavasti kypsempi. Laita ihmeessä kommenttia minulle jos pinnalta paahdettu versio on mielestäsi todella onnistunut. Silloin täytyy kyllä kokeilla sitäkin.Satu, hyvää ruokaahttps://www.blogger.com/profile/11272125754310800394noreply@blogger.com